EKSPRESVESTI

---Demokratija umire u tami ---

Najnovije vesti

Američka teniserka Serena Vilijams neće igrati na Australijan openu 2022.

Australijan open igra se od 17. do 30. januara. Sedmostruka šampionka Australijan opena neće igrati…

Sudija SAD blokrao odluku o obaveznoj vakcinacaiji

Federalni sudija u Džordžiji izdao je zabranu koja važi na nivou zemlje kojom sprečava vladu SAD da…

Australija i Velika Britanija se pridružile SAD u diplomatskom bojkotu ZOI u Pekingu

Zimske olimpijske igre biće održane od 4. do 20. februara 2022. godine u Pekingu. Pored Velike…
Nedugo pre nego što je položio zakletvu, Olaf Šolc je seo u kancelarsku stolicu - Angela Merkel je ovdje sedila 16 godina

Olaf Šolc izabran za novog kancelara Nemačke

Nemački Bundestag izabrao je danas Olafa Šolca iz Socijaldemokratske partije Nemačke za novog…

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prijavljen je za Australijan open

Svi koji budu igrali u Sidneju na ATP Kupu igraće i u Melburnu na Australijan openu, saopštio je…
ilustracija

Ruski virusolog: Omikron soj može biti živa vakcina koju je priroda stvorila

Omikron soj virusa korona mogao bi da bude živa vakcina koju je priroda stvorila, rekao je…

6 od 7 novih smrtnih slučajeva od COVID-19 u Novom Južnom Velsu VAKCINISANO je. Država nastavlja teror sopstvenog naroda

Izvor:
dr Marianne Gale dr Marianne Gale
Šest od sedam osoba koje su nedavno umrle od koronavirusa (COVID-19) u istočnoj australijskoj državi Novi Južni Vels vakcinisano je.

Zamenica zdravstvenog direktora Novog Južnog Velsa, dr. Marianne Gale objavila je da je država ( 29.9.2021.) preko noći zabeležila sedam novih smrtnih slučajeva povezanih s COVID-om 19 . Gale je to objavila na konferenciji za novinare s članovima državne vlade, uključujući ministra zdravlja i medicinskih istraživanja Brada Hazzarda iz vladajuće Liberalne stranke.

"Kao što je ministar rekao, danas tragično objavljujemo smrt sedam osoba koje su izgubile živote zbog COVID-19, četiri žene i tri muškarca", rekla je Gale. “Jedna osoba nije vakcinisana. Tri su osobe primile jednu dozu  protiv COVID -a, a tri osobe su primile dve doze vakcine protiv COVID -a. ”

Premijerka Gladys Berejiklian, na svu sreću sada već bivša jer je podnela ostavku zbog umešanosti u korupciju kaže: "Ako niste vakcinisani, nećete imati slobodu, niti slobode koje imaju vakcinisani ljudi."

Ako niste vakcinisani, nećete imati slobodu, niti slobode koje imaju vakcinisani ljudi.

Gale je pokušala ustvrditi da njihova smrt nije znak da vakcine protiv COVID-19 ne deluju. Rekla je da je svih sedam pojedinaca imalo temeljna zdravstvena stanja, te je pokušala ustvrditi da su zbog svoje dobi postali osetljiviji na virus. Jedna je osoba bila u 40 -im godinama, druga u 50 -ima, dve u 70 -ima, dve u 80 -ima, a poslednja osoba koja je umrla bila je u 90 -ima.

"Znamo da su vakcine vrlo učinkovite u sprečavanju hospitalizacija i smrti", rekla je Gale. "I ako to već niste učinili, molimo vas da se prijavite za vakcinisanje."

Tokom iste konferencije, ministri vlade Novog Južnog Velsa objavili su da je država upravo dosegla punu stopu vakcinisanja od 60,4 posto. Vlada je nedavno objavila da će se neka ograničenja protiv koronavirusa povući čim država dosegne punu stopu vakcinisanja od 70 posto. 

Galein šef, Hazzard, pokušao je podstaknuti stanovnike države da nastave vakcinisanje, tvrdeći da je vakcinisanje jedini " izlaz iz ovoga ".

(O idiotskom rečniku i argumentima procenite sami.)

“Morate se otići vakcinisati što je pre moguće. Šalite se ako mislite da se ne morate vakcinisati, jer možda ste vi ti koji dobiju virus i umru, ili završe na bolničkom lečenju ”, rekao je Hazzard. 

"Možda si ti, taj, koji prenosi virus na svoju porodicu ili svoje prijatelje i tako postaješ odgovoran  za smrt jednog od tvojh bliskih prijatelja ili člana porodice."

Šalite se ako mislite da se ne morate vakcinisati, jer možda ste vi ti koji dobiju virus i umru, ili završe na bolničkom lečenju.

Sedam novih smrtnih slučajeva povećalo je ukupan broj umrlih od koronavirusa u državi tokom ove epidemije nakon vakcinisanja na 316.

Pre kampanje vakcinisanja država je imala samo 56 smrtnih slučajeva zbog COVID-19.

Saznajte više o broju ljudi koji umiru tokom pandemije u Australiji i drugim delovima sveta na stranici Vaccines.news .


 Srpske Internet Novine

Komentari