EKSPRES VESTI

Demokratija umire u tami

pretraga

Društveni nemiri zbog politike Zero Covid rastu širom Kine VIDEO

Nezadovoljstvo kineskih građana raste zbog oštrih mera protiv korona virusa. Golemi kineski aparat brzo je krenuo uakciju kako bi ugušio proteste…

Albanci pravili nered u Londonu: "Bože, pomozi nam"

Stotine Albanaca su u ponedeljak uveče izašle na ulice glavnog grada Velike Britanije kako bi proslavili 110. godišnjicu albanske nezavisnosti "Bože,…

Svetsko prvenstvo u Kataru je poslednje u ovom formatu, evo kako će se igrati 2026. godine

Kanada, SAD i Meksiko domaćini su Svetskog prvenstva 2026. godine To je prvi put da će se SP igrati u tri različite zemlje. Osim toga, na njemu će…

Nekadašnji srpski reprezentativac i direktor OFK Beograda 'pao' u Amsterdamu: Uhapšen sa 115 kg kokaina!

Velikom akcijom Europola i Eurojusta u saradnji s Tužilaštvom za organizovani kriminal Republike Srbije razbijen je lanac ilegalne trgovine kokainom…

Rusi nišane Nemačku? Od Berlina ništa neće ostati

Od početka napada na Ukrajinu, na ruskoj državnoj televiziji mogu se čuti svakakve pretnje koje su upućene zapadnim zemljama od strane voditelja i…

Ko dosad ništa nije dizao, sad na računu ima ovu finu sumu

S najavom da će Telekom Srbija krajem decembra isplatiti dividende, građani koji su od 2010. godine dobili besplatne akcije od države na računima…

 

Stars

Glumica sa suprugom seksualno zlostavljala maloletnicu

Izvor:

Britanska glumica Zara Pitijan, koja je glumila u filmu "Doctor Strange" uz Benedikta Kamberbača, i njen suprug Viktor Mark optuženi su za seks sa devojčicom (13).

Devojka, koja je sada već odrasla, izjavila je da su Zara i Viktor snimali zlostavljanje u pokušaju da rekreiraju pornografske scene. Seksualno zlostavljanje navodno se dogodilo između 2005. i 2008. dok su radili kao instruktori borilačkih veština u Notingamširu.

Porotnici na sudu takođe su imali priliku da čuju razgovor žrtve s policijom, a ona im je opisala detalje njihovih seksualnih radnji. Mark (59) i Pitijan (36) poriču 14 optužbi za seksualno zlostavljanje deteta, prenosi "Daily Mail".

Pitijan je navodno devojku pitala da li želi da igra igru 'izazova' te joj je dala alkoholno piće. Zatim je svom suprugu pružila oralni seks i zamolila devojčicu da im se pridruži. Devojka je kopirala ono što je radila Pitijan, rečeno je poroti, pre nego što je instruktor borilačkih veština Mark navodno imao polni odnos s obe. Devojka nije znala kako da reaguje, ali se, navodno, ovakva polna aktivnost dogodila više puta, te su joj rekli da ne sme ništa da govori.

"Znala sam da nešto nije u redu, ali jednostavno nisam znala kako da se izvučem iz situacije ili kako da bilo šta kažem. Sećam se da sam pokušavala da kopiram Zarine reakcije u tom trenutku i da sam gledala u nju i pokušavala da budem poput nje u svakom pogledu", rekla je devojka policiji i dodala da se osećala kao da je Pitijan "trenira" da postane bolja u seksu.

Na kraju je procenila da je Mark s njom imao polni odnos oko 20 puta u različitim prilikama. Pitijan, koja je glumila u Marvelovu filmu, bila je "na vrhuncu svog uspeha", rekao je advokat Frensis Mekgrat koji zastupa njenog supruga. On se osvrnuo na glumičin uspeh u karijeri dok je unakrsno ispitivao ženu koja je svedočila na sudu.

"Tokom 2016., mogli ste biti svesni, iz objava u nacionalnim medijima i na društvenim mrežama, da je ona (Zara Mark) uživala neviđeni lični i profesionalni uspeh zbog filma s Benediktom Kamberbačom u glavnoj ulozi. Vi ste 4. decembra 2016. godine, na vrhuncu njenog uspeha, uložili žalbu", rekao je advokat.

Žena je na sudu rekla da ti događaji "nisu povezani" te da je smatrala da bi bilo odgovorno otkriti policiji šta se dogodilo, zbog posla na kojem je radila. Rekla je da više nije mogla da se nosi sama s tim bez da ikome išta kaže te je zbog toga odlučila da se obrati policiji. Mark se suočava s četiri optužbe, koje su sve odbijene, a koje se odnose na seksualne napade na drugu ženu koja je imala 15 godina, a koji su se dogodili između 2002. i 2003. godine.

Takođe je zajedno sa svojom suprugom Pitijan optužen za 14 odbijenih optužbi za seksualno zlostavljanje spomenute devojke. Suđenje će se nastaviti.

...


četvrtak, 01 decembar 2022


Podelite vest

 

Najnovije

Selektor Meksika podneo ostavku

Selektor reprezentacije Meksika Herardo Martino podneo je ostavku na mesto selektora…

Dramatičan rasplet u grupi C: Saudijska Arabija i Al Davasari doneli Poljskoj plasman u nokaut fazu

Fudbalske reprezentacije Argentine i Poljske plasirale su se u osminu finala Svetskog prvenstva iz…

Kako je pesma iz indijskog filma postala protestna himna u Kini

Indijski filmovi oduvek su uživali ogromnu popularnost u Kini. Danas u najnovijem rastućem besu u…

Društveni nemiri zbog politike Zero Covid rastu širom Kine VIDEO

Nezadovoljstvo kineskih građana raste zbog oštrih mera protiv korona virusa. Golemi kineski aparat…

Albanci pravili nered u Londonu: "Bože, pomozi nam"

Stotine Albanaca su u ponedeljak uveče izašle na ulice glavnog grada Velike Britanije kako bi…

Ronaldo prelazi u Al Nasr za platu od 200 miliona evra

Portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo blizu je dogovora sa Al Nasrom, a u klubu…