E

Demokratija umire u tami

Ekspres vesti osnovane su 2014. godine i od tada su postale jedan od vodećih novinskih portala u Srbiji.


Email
Pošaljite nam Vašu priču na email
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Društvene mreže
SPORT

Piksi nakon odlaska Srbije na EP - Ovi igrači su napravili jedan rezultat koji će se pamtiti i oni su za mene heroji

|

„Čestitam prvo svima Evropsko prvenstvo. Jeste da ste morali da čekate 24 godine, ali vredelo je. Ovo je veliki uspeh za srpski fudbal, uspeli smo u nečemu što smo imali u planu i u šta smo verovali. Ovi igrači su heroji, zlatna generacija koja je upisala svoja imena u istoriji našeg fudbala, jer Srbija će pod tim imenom prvi put biti učesnik Prvenstva Evrope. Verovali smo da možemo i uspeli smo. Ovo je poklon naciji, državi, zavijoriće se naša trobojka u Nemačkoj“.

„Ne može bez tenzija, morate malo da drhtite. Rekao sam da će biti teška utakmica, prvo poluvreme smo dominirali, svesni da imamo rezultat, desile se greške, ali pokazali smo mentalitet, pokazali da ne želimo da budemo poraženi. Drugi gol je bio znak da ćemo se kvalifikovati, nisam pratio rezultat u Mađarskoj. Još jednom čestitke igračima, posle Škotske su imali šok, zato su sada heroji. Ovo je moj dug prema naciji posle onoga u Кataru“.

„Кada su Bugari poveli? Ja sam tu da vučem poteze, igrate sa protivnikom koji je rasterećen, a mi smo morali pod pritiskom da se nosimo sa svim tim. Povukao sam neke poteze sa klupe, bili su dobri,. nije bilo panike ni kod minusa, verovali smo stalno. I to stalno ponavljam igračima, da ubek moramo biti mirni i da verujemo“.

„Čovek se uči dok je živ. Posle Кatar čekate novu šansu, da se vratite, a to nikad nije lako. Posle žreba sam rekao da možemo, želimo, hoćemo da idemo na Prvenstvo Evrope. Ovo je veliki uspeh za srpski fudbal, za sve one koji nas podržavaju, ma i one koji ne…Srbija treba da bude ponosna na ove igrače, napravili su rezultat koji će da se pamti, zato su oni heroji, jer su ispisali istoriju. Svoje ime stavljaju u istoriju, to ne može da se kupi, zaslužuju da budu respektovani“.

„Vezali smo dva velika takmičenja? Da, uvek postoji satisfakcija za posao koji radite, da verujete u svoje ideje. Nisam čovek koji će da hvali samog sebe ili se kiti tuđim perjem, ponašam se sasvim normalno, bez euforije. Sada nam je toplo oko srca i to je najvažnije“.

„Vezuju me lepe uspomene za Leskovac, rekli smo da ako se završi stadion, dolazimo da igramo. Istorijski uspeh za fudbalsku Srbiju, kovali smo plan i taktiku u Nišu, a egzikucija je bila u Leskovcu. Meni je srce puno. Hvala svima u Nišu i Leskovcu koji su dočekali reprezentaciju na lep način. Ovaj deo zemlje je bio i ostao u mojoj duši i to se nikad neće promeniti. Drago mi je da je jedna lepa stranica srpskog fudbala ispisana u ovom gradu. Nadam se da ćemo jednog dana ponovo doći“.

„Trudićemo se, bili smo u nekoj vrsti šoka posle Кatara, istrpeli smo i jednu vrstu vređanja, meni je više zbog igrača, jer znam da se bore i da daju sve od sebe. Treba da se podigneš posle toga. Ono što se piše, jeste da Srbija ide na Evropsko prvenstvo. Bilo je mnogo nefudbalskih stvari, kazne, igranje pred praznim tribinama, a ima i onih koji ne vole naš uspeh, koji vređaju. Nema veze, meni je srce puno, ne moram od sutra da budem više trener. Ostvarili smo veliki uspeh i to je najvažnije. Rekao sam vam posle meča sa Crnom Gorom da rezervišete hotele u Nemačkoj. U martu ćemo da iskoristimo utakmice da neke stvari popravimo. Na kraju raduj se Srbijo, pred nama je veliko takmičenje“.

 Ekspres  SPORT 


Podeli ovu vest

 

Najnovije

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski za govornicom Bundestaga

Alternativa za Nemačku (AfD): Zelenski „na funkciji samo kao prosjak - predsednik“

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski iskoristio je svoj govor u Bundestagu da se još jednom…

OTAC MONSTRUM: 267 puta silovao ćerku od njene pete godine, osuđen je na 40 godina zatvora

Kada je sve počelo, imala je tek pet godina... Demokratija umire u tami Podeli ovu vest O Na kaznu…

Odvezena je u belom autu, od tad joj se gubi trag - Misterija nestanka Tanje iz Doboja

Varajićevoj se izgubio svaki trag 4. jula u noći kada se nakon što je preskočila balkon stana u…

Hanter Bajden proglašen krivim za nelegalno posedovanje oružja dok je koristio narkotike

Hanter Bajden, sin američkog predsednika Džoa Bajdena proglašen je krivim zbog laganja o upotrebi…

One će navijati protiv Srbije

Fudbaleri Srbije na otvaranju EURO igraju poritv Engleske 16. juna. Demokratija umire u tami Podeli…
Ilustracija

Rođene pobednice: Žene u ovim znakovima uvek ostvare ono što žele

Ako ste se ikad pitali kako uvek uspevaju da ostvare ono što žele, astrologija donosi odgovore.…

Šamar semafor koaliciji i Olafu Šolcu: EU izbori podelili Nemačku na Istok i Zapad

Prvi put od osnivanja Evropske unije desničarski i EU-skeptični populisti su na Evropskim izborima…

Selektor Srbije Svetislav Pešić saopštio spisak igrača za Olimpijske igre

Selektor košarkaške reprezentacije srbije Svetislav Pešić objavio je širi spisak igrača na koje…