E

Demokratija umire u tami
 

Dodela nagrada najboljim studentima Fakulteta zaštite na radu

Izvor: Redakcija

„Fondacija Mijailović“, na čelu sa gospođom dr Vericom Mijailović, suprugom nekadašnjeg dekana Fakulteta zaštite na radu u Nišu dr Miroslava Mijailovića, red. prof., već 22. godinu za redom pruža finansijsku podršku najboljim studentima Fakulteta.

Ove godine iz „Fondacije Mijailović“ nagrađeni su studenti:

Stojanović Dunja, student četvrte godine osnovnih akademskih studija Fakulteta zaštite na radu u Nišu, na studijskom programu Zaštita na radu, br. indeksa 18159, sa osvojenih 180 ESPB u prethodnim godinama studija i prosečnom ocenom 9,00.

Nikolić Filip, student četvrte godine osnovnih akademskih studija Fakulteta zaštite na radu u Nišu, na studijskom programu Zaštita životne sredine, br. indeksa 18151, sa osvojenih 162 ESPB u prethodnim godinama studija i prosečnom ocenom 7,96.

Uz poštovanje svih epidemioloških mera, nagradu studentima je uručio prof. dr Ivan Mijailović, a o aktivnostima i radu prof. Miroslava Mijailovića govorila je prof. dr Evica Stojiljković, prodekan za nastavu. Nagrađenim studentima obratili su se prof. dr. Srđan Glišović, dekan Fakulteta i prof. dr Vesna Nikolić, prodekan za kvalitet i izdavačku delatnost Fakulteta.