EKSPRES VESTI

Demokratija umire u tami

pretraga

Ko dosad ništa nije dizao, sad na računu ima ovu finu sumu

S najavom da će Telekom Srbija krajem decembra isplatiti dividende, građani koji su od 2010. godine dobili besplatne akcije od države na računima…

Kriza je nekom majka, a nekom maćeha – političarima rastu plate zbog inflacije

U Austriji, zbog visoke stope inflacije, rastu plate političarima. Dok zaposleni raznih privrednih grana još pregovaraju o novom kolektivnom ugovoru,…

Ruska Vagner grupa šalje 'krvavi' malj Parlamentu EU-a

Kao odgovor na glasanje Evropskog parlamenta da se Rusija proglasi "državnim sponzorom terorizma", Jevgenij Prigožin, finansijer i osnivač Vagner…

Predsednik Hrvatske: Neću dopustiti da se nabija kolektivna krivica Srbima zbog Srebrenice

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je govoreći o genocidu u Srebrenici, da neće dopustiti da se čitavim narodima, bilo Srbima ili Hrvatima,…

Zelenski želi da uvuče Evropu u treći svetski rat. On je opasna osoba

Francuska bi trebalo da prestane da isporučuje oružje Volodimiru Zelenskom, koji nastoji da započne treći svetski rat, rekao je Nikola Dipon-Enjan.…

Vučić: I za mene je pitanje statusa Kosova i Metohije završeno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se Aljbin Kurti uglavnom oslanja na silu velikih i moćnijih zemalja sa Zapada i računa da će da…

 

...


sreda, 30 novembar 2022


Podelite vest

 

Evo kako na Huawei telefon da instalirate sve Google aplikacije

Izvor:

Ako je isprva za Huawei prekid saradnje sa Google bio izazov, on je sada uveliko prevaziđen. Svi njihovi uređaji nude mogućnost preuzimanja bilo koje aplikacije na tri različita načina - Petal Search, AppGallery i GSpace, i to tako da u nekoliko klikova možete da imate na svom telefonu sve klasične Google servise i aplikacije.

Nema razloga da se odreknete kvaliteta i svih prednosti koje imaju Huawei uređaji jer na njima možete da imate Google Maps, Gmail, YouTube, ili bilo koju drugu aplikaciju koja nosi potpis Google. Sve što je potrebno da uradite jeste da skinete jednu aplikaciju preko koje možete da preuzmete sve ostale. U pitanju je GSpace.

Uz pomoć nje jednostavno i sigurno možete da instalirate sve Google aplikacije na svaki model telefona, od Huawei P40 ili Mate 40 serije do nova 9, Huawei P50 Pro i P50 Pocket i novih telefona iz serije nova Y. Istovremeno, dostupne su vam i druge aplikacije koje nisu Google, poput Uber, Spotify ili na primer Shazam, kao i na stotine hiljada video igara.

Prednost GSpace je to što je jednostavna za korišćenje a jednom skinute aplikacije rade kao na bilo kom drugom telefonu, odnosno dobijate notifikacije i pravovremeni apdejt. Sve smo isprobali i evo kako da koristite GSpace:

Otvorite AppGallery

Poput skidanja bilo koje druge aplikacije najpre otvorite AppGallery. U ovoj prodavnici aplikacija odmah su vam za preuzimanje dostupni TikTok, Viber, Telegram, Facebook, kao i brojne lokalne aplikacije za dostavu, prevoz, banke… U polju za pretragu samo ukucajte GSpace i skinite je.

Čim se GSpace pojavi na vašem telefonu automatski ćete videti najbolje ocenjene aplikacije koje su ujedno i najpopularnije poput Gmail, Instagram, GooglePhotos, Google Maps, YouTube... Izaberite onu koju želite, i odmah ćete biti prebačeni na Google Play.

Google nalog

Baš kao i da ste direktno na Google Play, ulogujte se na svoj Google nalog, ili napravite novi, i izabrana aplikacija će automatski biti skinuta na vaš Huawei uređaj.

To znači da imate autentičnu, potpunu verziju aplikacije i možete je koristiti bez ikakvih ograničenja. Tako skinute aplikacije automatski se “pakuju” u GSpace folder, pa ih možete imati sve na jednom mestu, ili rasporediti na svoj Home screen kako vama odgovara.

Ovo je naravno samo dodatna opcija koja je na raspolaganju onima koji koriste Huawei uređaje jer je većina ovih aplikacija već vidljiva i dostupna preko AppGallery i Petal search, tako da zapravo ne postoje nikakva ograničenja kada su u pitanju Google aplikacije, ali i sve ostale koje svi svakodnevno koristimo.

Podelite vest

Najnovije

Rusi nišane Nemačku? Od Berlina ništa neće ostati

Od početka napada na Ukrajinu, na ruskoj državnoj televiziji mogu se čuti svakakve pretnje koje su…

Ko dosad ništa nije dizao, sad na računu ima ovu finu sumu

S najavom da će Telekom Srbija krajem decembra isplatiti dividende, građani koji su od 2010. godine…

Dobra devojka koja je postala loša: Suspendovana policajka objavljivala golišave slike u uniformi

Pripadnica britanske policije Helena Sem, dala je otkaz nakon što je suspendovana pošto su šefovi…

Juventus bez predsednika i uprave - Svi podneli ostavke

Kompletno rukovodstvo Juventusa podnelo je u ponedeljak uveče ostavke, na čelu sa predsednikom…

Kriza je nekom majka, a nekom maćeha – političarima rastu plate zbog inflacije

U Austriji, zbog visoke stope inflacije, rastu plate političarima. Dok zaposleni raznih privrednih…

Portugal čeka Srbiju

Fudbaleri Portugala odigrali su još jednu dobru utakmicu i u 2. kolu grupne faze Svetskog prvenstva…