EKSPRES VESTI

Demokratija umire u tami

pretraga

Ko dosad ništa nije dizao, sad na računu ima ovu finu sumu

S najavom da će Telekom Srbija krajem decembra isplatiti dividende, građani koji su od 2010. godine dobili besplatne akcije od države na računima…

Kriza je nekom majka, a nekom maćeha – političarima rastu plate zbog inflacije

U Austriji, zbog visoke stope inflacije, rastu plate političarima. Dok zaposleni raznih privrednih grana još pregovaraju o novom kolektivnom ugovoru,…

Ruska Vagner grupa šalje 'krvavi' malj Parlamentu EU-a

Kao odgovor na glasanje Evropskog parlamenta da se Rusija proglasi "državnim sponzorom terorizma", Jevgenij Prigožin, finansijer i osnivač Vagner…

Predsednik Hrvatske: Neću dopustiti da se nabija kolektivna krivica Srbima zbog Srebrenice

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je govoreći o genocidu u Srebrenici, da neće dopustiti da se čitavim narodima, bilo Srbima ili Hrvatima,…

Zelenski želi da uvuče Evropu u treći svetski rat. On je opasna osoba

Francuska bi trebalo da prestane da isporučuje oružje Volodimiru Zelenskom, koji nastoji da započne treći svetski rat, rekao je Nikola Dipon-Enjan.…

Vučić: I za mene je pitanje statusa Kosova i Metohije završeno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se Aljbin Kurti uglavnom oslanja na silu velikih i moćnijih zemalja sa Zapada i računa da će da…

 

...


sreda, 30 novembar 2022


Podelite vest

 

Svingerski stil života im odgovara.: "Seks s drugima nam poboljšava vezu"

Izvor: b92

Jedan par otkrio je kako je svingovanje njihovu vezu učinilo jačom nego ikad. Vlasnica seks kluba Džes (30) i organizator događaja Džej (46) upoznali su se na Tinderu pre dve godine i ubrzo nakon toga su počeli da se viđaju. U to vreme je Džes bila sa svojim bivšim verenikom, koji je još uvek njen poslovni partner u klubu.

Kako su se stvari između Džes i Džeja razvijale, odlučili su da prestanu da se viđaju sa drugim ljudima. Međutim, Džes, koja je biseksualka i već je bila u poliamornim vezama, predložila je svingovanje.

"Prilično sam otvoren prema takvim stvarima, pa kad je to spomenula mislio sam da vredi pokušati”, rekao je Džej za „Daily Mail“. Prvi put kad su probali svingovanje, Džej je takođe imao prvo iskustvo grupnog seksa. Naime, imali su seks u četvoro s Džesinom najboljom prijateljicom i njenim partnerom.

Džej voli otvorenu komunikaciju u svojim vezama i kaže da mu svingerski stil života odgovara jer se oni uvek slažu, razgovaraju o granicama i povezuju čak i kada su s drugima.

Definitivno imate momenata u kojima se osećate neugodno. Sećam se da sam jednom bio uvučen u pozu u kojoj sam se osećao jako neugodno", rekao je Džej i dodao: "Bila je to poza koju Džes i ja često praktikujemo i ja jednostavno nisam mogao to prihvatiti".

Tu je do izražaja došla Džesina intuicija i intimno poznavanje svog partnera. "Pogledala sam ga i bio je poput jelena u svetlima farova", rekla je. "Mogla sam osetiti kako mu se lice menja i shvatila sam da je izbezumljen".

"Džej kaže da nije ljubomoran kad je Džes s drugim ljudima, jer samo želi da ona bude srećna, ali imaju čvrste granice – svinguju samo zajedno i uglavnom sa ženama.

"Više me privlače žene. Zadovoljna sam s Džejem kao muškarcem u mom životu", objasnila je Džes pa dodala da ne misli da bi ikada mogla u potpunosti isključiti svingovanje, ali joj ne smeta što ima pauze od toga.

"To je za mene postala tako korisna promena. To je takođe tako prilagodljiv stil života da čak i ako odlučimo uzeti malo slobodnog vremena kako bismo se usredsedili na sebe ili izgradnju porodice, mogli bismo to učiniti i zatvoriti našu vezu sve dok ne osetimo želju da se vratimo svingovanju", rekla je.

"Svingovanje je definitivno poboljšalo moje odnose i s prijateljima i s partnerom. Omogućilo mi je da budem iskrena prema sebi u pogledu onoga što tražim od partnera, kao i kakva trebam biti kao osoba da bih bila sretna”, dodala je. Džes kaže da bi novi ljudi koji se žele isprobati svingovanje trebali sesti sa svojim partnerom i razgovarati o svojim granicama pre nego što isprobaju takav stil života".

Podelite vest

Najnovije

Rusi nišane Nemačku? Od Berlina ništa neće ostati

Od početka napada na Ukrajinu, na ruskoj državnoj televiziji mogu se čuti svakakve pretnje koje su…

Ko dosad ništa nije dizao, sad na računu ima ovu finu sumu

S najavom da će Telekom Srbija krajem decembra isplatiti dividende, građani koji su od 2010. godine…

Dobra devojka koja je postala loša: Suspendovana policajka objavljivala golišave slike u uniformi

Pripadnica britanske policije Helena Sem, dala je otkaz nakon što je suspendovana pošto su šefovi…

Juventus bez predsednika i uprave - Svi podneli ostavke

Kompletno rukovodstvo Juventusa podnelo je u ponedeljak uveče ostavke, na čelu sa predsednikom…

Kriza je nekom majka, a nekom maćeha – političarima rastu plate zbog inflacije

U Austriji, zbog visoke stope inflacije, rastu plate političarima. Dok zaposleni raznih privrednih…

Portugal čeka Srbiju

Fudbaleri Portugala odigrali su još jednu dobru utakmicu i u 2. kolu grupne faze Svetskog prvenstva…