EKSPRES VESTI

Demokratija umire u tami

pretraga

Društveni nemiri zbog politike Zero Covid rastu širom Kine VIDEO

Nezadovoljstvo kineskih građana raste zbog oštrih mera protiv korona virusa. Golemi kineski aparat brzo je krenuo uakciju kako bi ugušio proteste…

Albanci pravili nered u Londonu: "Bože, pomozi nam"

Stotine Albanaca su u ponedeljak uveče izašle na ulice glavnog grada Velike Britanije kako bi proslavili 110. godišnjicu albanske nezavisnosti "Bože,…

Svetsko prvenstvo u Kataru je poslednje u ovom formatu, evo kako će se igrati 2026. godine

Kanada, SAD i Meksiko domaćini su Svetskog prvenstva 2026. godine To je prvi put da će se SP igrati u tri različite zemlje. Osim toga, na njemu će…

Nekadašnji srpski reprezentativac i direktor OFK Beograda 'pao' u Amsterdamu: Uhapšen sa 115 kg kokaina!

Velikom akcijom Europola i Eurojusta u saradnji s Tužilaštvom za organizovani kriminal Republike Srbije razbijen je lanac ilegalne trgovine kokainom…

Rusi nišane Nemačku? Od Berlina ništa neće ostati

Od početka napada na Ukrajinu, na ruskoj državnoj televiziji mogu se čuti svakakve pretnje koje su upućene zapadnim zemljama od strane voditelja i…

Ko dosad ništa nije dizao, sad na računu ima ovu finu sumu

S najavom da će Telekom Srbija krajem decembra isplatiti dividende, građani koji su od 2010. godine dobili besplatne akcije od države na računima…

 

Devojka ostavila verenika jer se zaljubio u njenu sestru: Majka me je najgore izdala, nećete verovati šta je uradila!

Izvor:
Krajnje neobična priča - devojka ostavila verenika jer se zaljubio u njenu sestru i sada će se venčati. U centru pažnje se našla njihova majka, a evo i zašto!

Jedna žena bila je potpuno slomljena kada je shvatila da je njen verenik zaljubljen u njenu sestru i nakon toga je raskinula sa njim. Priču o tome je na Redditu podelila njena majka, a evo zašto je baš na nju nesuđena mlada najviše ljuta!

Ona je objasnila da se sada njena najmlađa ćerka (28) udala za bivšeg verenika svoje starije sestre (30). "Dženifer je ljuta na mene jer idem na Hejlino venčanje. Kaže da, time što idem, ’podržavam ponašanje njene sestre, kao i uvek’, ali to jednostavno nije istina".

Majka je napisala da je, kada je saznala da njena najstarija ćerka otkazuje venčanje jer se njena sestra zabavlja sa mladoženjom, svojoj mlađoj ćerki rekla da preispita sebe i tu vezu.

"Tražila sam od nje da razmisli o toj vezi, ne samo zbog njene sestre, već i zbog toga što verujem da ako je jednom to mogao da uradi, uradiće opet. Nisam želela da bude povređena. Ona me je uveravala da je sve u redu i da su oni suđeni jedno drugom i da ona to odavno zna, pa sam popustila".

Majka kaže da se i mladoženja duboko izvinjavao i uveravao je da su njegova osećanja iskrena, pa je par bio u vezi još oko godinu dana i sada je odlučio da se venča. I dok se ona pomirila sa odlukom svoje ćerke da se uda za bivšeg verenika svoje sestre, njihov otac je na strani starije ćerke, tj. nesuđene mlade.

"On je zgađen celom situacijom i ne želi da ima ništa sa tim. U jednom trenutku je rekao da neće ćerki dati blagoslov da se uda. Meni se ova situacija ne dopada ništa više nego njemu ili našoj starijoj ćerki, ali oni ne razumeju da ništa nećemo dobiti time što ćemo ignorisati realnost", kaže majka.

Ona dodaje da njena starija ćerka sada iz ogorčenja "uskače iz veze u vezu" i traži od nje da oprosti svojoj sestri.

"Rekla sam joj da mora da nauči da živi sa nekim stvarima i da ih ostavi u prošlosti. Ona to ne želi da sluša, ali morala sam to da joj kažem. Ponudila sam joj da zajedno razgovaramo sa njenom sestrom, ali je odbila. Nakon toga mi je dala ultimatum – ’ako odem na venčanje to znači da je njena sestra moje omiljeno dete i ona više nikad neće govoriti sa mnom’. Rekla sam joj da idem na venčanje, baš kao što bih došla i na njeno da je obrnuta situacija", zaključila je majka.

Forumaši su uglavnoom poludeli zbog ove ispovesti i mnogi su majku nazvali "kretenom".

"Zvuči kao da je ona potpuno u pravu i da ti je mlađa ćerka stvarno omiljena. Nemoj da se čudiš ako stvarno ne bude htela više nikad da te vidi", "Da neko ovo uradi mojoj ćerki, ne bih želela više u životu da ga vidim, a kamoli još da podržavam njegov brak sa svojom drugom ćerkom", neki su od komentara na ovu krajnje neobičnu situaciju.

...


četvrtak, 01 decembar 2022


Podelite vest

 

Najnovije

Selektor Meksika podneo ostavku

Selektor reprezentacije Meksika Herardo Martino podneo je ostavku na mesto selektora…

Dramatičan rasplet u grupi C: Saudijska Arabija i Al Davasari doneli Poljskoj plasman u nokaut fazu

Fudbalske reprezentacije Argentine i Poljske plasirale su se u osminu finala Svetskog prvenstva iz…

Kako je pesma iz indijskog filma postala protestna himna u Kini

Indijski filmovi oduvek su uživali ogromnu popularnost u Kini. Danas u najnovijem rastućem besu u…

Društveni nemiri zbog politike Zero Covid rastu širom Kine VIDEO

Nezadovoljstvo kineskih građana raste zbog oštrih mera protiv korona virusa. Golemi kineski aparat…

Albanci pravili nered u Londonu: "Bože, pomozi nam"

Stotine Albanaca su u ponedeljak uveče izašle na ulice glavnog grada Velike Britanije kako bi…

Ronaldo prelazi u Al Nasr za platu od 200 miliona evra

Portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo blizu je dogovora sa Al Nasrom, a u klubu…