EKSPRESVESTI

---Demokratija umire u tami ---

Najnovije vesti

Američka teniserka Serena Vilijams neće igrati na Australijan openu 2022.

Australijan open igra se od 17. do 30. januara. Sedmostruka šampionka Australijan opena neće igrati…

Sudija SAD blokrao odluku o obaveznoj vakcinacaiji

Federalni sudija u Džordžiji izdao je zabranu koja važi na nivou zemlje kojom sprečava vladu SAD da…

Australija i Velika Britanija se pridružile SAD u diplomatskom bojkotu ZOI u Pekingu

Zimske olimpijske igre biće održane od 4. do 20. februara 2022. godine u Pekingu. Pored Velike…
Nedugo pre nego što je položio zakletvu, Olaf Šolc je seo u kancelarsku stolicu - Angela Merkel je ovdje sedila 16 godina

Olaf Šolc izabran za novog kancelara Nemačke

Nemački Bundestag izabrao je danas Olafa Šolca iz Socijaldemokratske partije Nemačke za novog…

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prijavljen je za Australijan open

Svi koji budu igrali u Sidneju na ATP Kupu igraće i u Melburnu na Australijan openu, saopštio je…
ilustracija

Ruski virusolog: Omikron soj može biti živa vakcina koju je priroda stvorila

Omikron soj virusa korona mogao bi da bude živa vakcina koju je priroda stvorila, rekao je…

Priča o seksu na javnim mestima i u neobičnim situacijama: "Imala sam seks u vozu"

Izvor:

Na putu iz Novog Sada, gurnuo mi je ruku pod suknjicu - bila sam gotova. Pre tog događaja, samo sam prevrtala očima na priče ljudi o seksu na javnim mestima i u neobičnim situacijama. Mislila sam da su sve to laži, a i mahom se dešavalo da mi neko priča kako se to desilo nekom drugom, tamo negde...

ilustracija ilustracija

 18+ 

Moj dečko, Srđan, i ja, bili smo u Novom Sadu, kod njegovih rođaka, i vraćali smo se kasno uveče, poslednjim vozom. U Novom Sadu smo bili četiri dana, a spavali smo zajedno u sobi sa još troje ljudi, pa nije bilo ništa od seksa. Možda se baš zato dogodilo to što se dogodilo.

Vozili smo se kroz mrkli mrak, i negde između Novog Sada i Beograda ja sam zaspala glave naslonjene na njegove grudi. U nekom trenutku osetila sam kako mi sklanja kosu sa vrata, i počinje da me ljubi i liže. Jednom šakom me je uhvatio za guzu, a kad mi je, posle nekog vremena, drugu stavio na dudu, malo sam se trgla... Međutim, kada sam podigla pogled, videla sam da smo u vagonu skoro sami. Bio je to jedan od onih vagona bez kupea, koji imaju samo redove sedišta sa strane, kao busevi. Mi smo bili u dnu, a tek skroz napred, bilo je dvoje ljudi, okrenutih leđima. I oboma su glave bile naslonjene na stakla, kao da spavaju...

Tada sam ponovo sputila glavu i nisam se opirala. On je nastavio da me mazi po guzi, da mi liže vrat, i da mi steže grudi. Neviđeno sam se uzbudila.

Kada sam ponovo otvorila oči, videla sam budžu na njegovim pantalonama. Počela sam da ga mazim po stomaku, i spustila šaku dole. Kad sam mu pipnula penis, preko pantalona, počeo je još snažnije da mi mesi si*e. Onda smo počeli da se ljubimo i hvatamo, s vremena na vreme bacajući pogled napred. Tamo se ništa nije menjalo. Zavukao mi je ruku pod suknjicu, i ubrzo sam bila sasvim gotova - uradila bih šta god da je tražio.

Najzad me je snažno uhvatio za kukove i povukao, da bih ustala, i ja sam to zaista i uradila, a poslednji delići zdravog razuma su se usprotivili. "Pa, čekaj, ne možemo ovde", prošapula sam, ali moram priznati da je to više bilo reda radi.

On je odlučno nastavio - zadigao mi je suknjicu i samo malo sklonio gaćice u stranu, a potom raskopčao šlic. Onda me je povukao, pa sam sela na njega. Kada je ušao unutra, a on mi istovremeno stavio šake na grudi, bila sam u raju.

Sve je to potrajalo samo minut-dva pošto je maltene odmah doživeo orgazam, a budući da sam pila kontraceptivne pilule, nije morao ni da se zeza oko kondoma. Kada sam se upristojila, i sela nazad na svoje sedište, zagrlili smo se i počeli tiho da se smejemo.


 Srpske Internet Novine

Komentari