EKSPRES VESTI

Demokratija umire u tami

pretraga

Nemačka širom otvara vrata stranim radnicima

Nemačka privreda godinama ne uspeva da privuče dovoljno kvalifikovanih radnika, a taj problem će se odlaskom generacije bejbi-bumera u penziju uskoro…

Kako je pesma iz indijskog filma postala protestna himna u Kini

Indijski filmovi oduvek su uživali ogromnu popularnost u Kini. Danas u najnovijem rastućem besu u Kini zbog politike 'Zero Covid', Kinezi su pesmu…

Društveni nemiri zbog politike Zero Covid rastu širom Kine VIDEO

Nezadovoljstvo kineskih građana raste zbog oštrih mera protiv korona virusa. Golemi kineski aparat brzo je krenuo uakciju kako bi ugušio proteste…

Albanci pravili nered u Londonu: "Bože, pomozi nam"

Stotine Albanaca su u ponedeljak uveče izašle na ulice glavnog grada Velike Britanije kako bi proslavili 110. godišnjicu albanske nezavisnosti "Bože,…

Svetsko prvenstvo u Kataru je poslednje u ovom formatu, evo kako će se igrati 2026. godine

Kanada, SAD i Meksiko domaćini su Svetskog prvenstva 2026. godine To je prvi put da će se SP igrati u tri različite zemlje. Osim toga, na njemu će…

Nekadašnji srpski reprezentativac i direktor OFK Beograda 'pao' u Amsterdamu: Uhapšen sa 115 kg kokaina!

Velikom akcijom Europola i Eurojusta u saradnji s Tužilaštvom za organizovani kriminal Republike Srbije razbijen je lanac ilegalne trgovine kokainom…

 

JA SAM NOVAK: Od kako je šišmiš mahnuo krilima u pećini u Vuhanu ovo je ključna COVID bitka

Izvor:
Ako postoji savršeno bojno polje sa savršenim protivnicima koji se bore u savršeno vreme tokom ovog apokaliptičnog Covid biowara, to je epska bitka koja se u ovom trenutku vodi u Melburnu u Australiji između najboljeg svetskog tenisera svih vremena (GOAT) Novaka Đokovića i nepopravljive korumpirane i kriminalne australijske vlade.

Reč je o božanski predodređenoj drami u kojoj se najhrabriji "VIP ne-vaxxer" na planeti — NOVAK Đoković — susreće s najtiranijom,  najgorom COVID vladom na svetu — administracijom “Skota Morisona”.


KLJUČNA TAČKA:

Kao niti jedna druga država na Zemlji, australijska vlada je dosledno zaključavala svoje građane i agresivno pokušavala vakcinisati svakog građanina na svih 7 teritorija. Severna teritorija čak je sprovela prisilna vakcinisanja od strane australijske vojske u područjima naseljenim autohtonim domorodačkim narodima.


NOVAK Đoković & Australijan Open

Godišnja, profesionalna teniska turneja počinje svake godine s prvim od četiri Grand Slem turnira koji se održavaju u "Melbourne Parku" u Melburnu u Australiji, a ova godina nije izuzetak.

Ne samo da su australijske vlasti dvaput ukinule vizu nosiocu broj 1 — Novaku Đokoviću — već su ga smestile u pritvorski objekat u kojem se inače nalaze ilegalni migranti.

Zapamtite, Novakova mantra kroz ovu sagu jednostavno je bila: dobio sam COVID-19 ove godine i  prirodna antitiela su moja najbolja vakcina.   

Naravno, njegovo lično svedočanstvo o COVID-19 čak je čvrsto u svetu epidemiologije, zbog čega se medicinski autoriteti SZO-a u celom svetu toliko boje njegove naučno utemeljene poruke.

To što je NOVAK više puta odbijao bilo kakav program vakcinisanja protiv Covida samo ga čini opasnijim za službeni, ali OČITNO LAŽAN narativ o vakcinama.

S obzirom na to da je toliko profesionalnih sportista doživelo srčane udare tokom takmičenja ili umrlo ubrzo nakon vakcinisanja, Novakova snažna poruka odekuje snažnije nego ikad među onima koji traže istinu o vakcinama protiv Covida i ništa drugo.

Zaista, ko bi se osim “Stvoritelja i Svemogućeg Boga” pobrinuo da NOVAK na dan svog rođenja (22. maj 1987.) godine dobije tako božanski nadahnuto ime – NOVAK ?!

Potpuno je tačno: NE POSTAJI VEĆE bojište od onog na kome je NOVAK upravo sada. I bori se za SVE čovečanstvo - svakog od nas.

Čak i oni koji se zalažu za vakcinisanje aplaudiraju Novakovom hrabrom odgovoru na teške nepravde i očigledne nezakonitosti kojima je bio izložen. 

Na kraju će čak i najbesniji i najtvrdoglaviji pro-vaxxeri saznati da je njegov neustrašivi stav uneo potrebno svetlo u njihovu nadolazeću nevolju.

Idući napred, svakim svojim delovanjem i nedelovanjem na ovom bojnom polju u Viktoriji, NOVAK neustrašivo koristi sjajnu priliku da ogoli i potpuno raznese VELIKI SCAMDEMIC , jednom zauvek.

Sve što se do sada dogodilo u procesu njegovog ulaska u zemlju kako bi igrao ovaj teniski turnir 2022. godine poslužilo je za osvetljavanje COVID tiranije širom planete.


KLJUČNA TAČKA: 

Australijski tirani dobili su posebne naredbe od svojih gospodara iz Novog svetskog poretka da ne dopuste Đokoviću da se takmiči ni pod kojim okolnostima. Globalisti su prilično zabrinuti zbog vrlo realnih izgleda da će vrhunski teniski profesionalac postaviti rekord svih vremena u broju pobeda na Grand Slam turnirima .


To što se NOVAK morao povinovati tako drakonskom i inherentno pogrešnom procesu, i onom koji ističe očito nenaučne diktate koje izdaju političari gladni moći, samo čini ovaj epohalni rat između istine i laži o Covidu još potrebnijim.

Ishod sadašnjeg nepoštenog procesa kojem je NOVAK podvrgnut u vezi sa svojom vizom i pravom na igru, nije bitan.

Ako se ikada mi, ljudi planete Zemlje, trebamo okupiti i podržati izuzetno pravednog čoveka čije je vreme došlo, to je sada.

Od današnjeg dana nadalje, ljudi širom sveta moraju pevati iz same dubine svog bića – “JA SAM NOVAK!” Jer ovo što kriminalci sada rade NOVAK -u , lako mogu učiniti svakome od nas, ako to ne zaustavimo ovde i sada.

Zaključak

Pravi heroj slobode, ličnog integriteta i duhovne dubine Novak Đoković nema nikakvog svetovnog razloga da vodi ovaj “orvelovski” pravni proces s australijskom vladom. Ti autokratski političari već su dokazali da će učiniti šta god žele u rešavanju njegovog slučaja - visoko radioaktivnog slučaja koji je kabala brzo pretvorila u međunarodni incident bez presedana kako bi se stvorio eklatantan primer Novaka Đokovića koji nije vakser.

Ipak, NOVAK je bio motivisan da vodi dobru borbu za celo čovečanstvo. Narod Australije ne bi smeo ni dovoditi u pitanje njegov autentični duh, dobre namere, pogotovo nakon što je pomogao prikupiti više od 500.000 dolara za finansiranje napora za ublažavanje požara u Australiji 2020.

Možda je to samo hrabra inicijativa Novaka Đokovića koja spječava Australiju da se vrati u punu kaznenu koloniju koju su osnovali Britanci tokom 18. veka. Mnogo značajnije, ako Australija može uspešno povratiti svoj nacionalni suverenitet od globalističke elite, može i ostatak sveta.


Možda je vrhunski herojski NOVAK angažovan od strane  najviše sile da odigra ovu poslednju utakmicu u ime sila svetla protiv sila tame. 


Pa podržimo svi NOVAK - A  svako od nas… svim svojim srcem i umom, telom i dušom. Kako sledi:


#Ja sam Novak


 

...


četvrtak, 01 decembar 2022


Podelite vest

 

Najnovije

Lavrov: Bombardovanje Jugoslavije otvorilo Pandorinu kutiju i zgazilo međunarodno pravo

Neće biti obnavljanja prethodnih odnosa sa Zapadom sa kojim je saradnja moguća jedino zasnovana na…

Nemačka širom otvara vrata stranim radnicima

Nemačka privreda godinama ne uspeva da privuče dovoljno kvalifikovanih radnika, a taj problem će se…

Selektor Meksika podneo ostavku

Selektor reprezentacije Meksika Herardo Martino podneo je ostavku na mesto selektora…

Dramatičan rasplet u grupi C: Saudijska Arabija i Al Davasari doneli Poljskoj plasman u nokaut fazu

Fudbalske reprezentacije Argentine i Poljske plasirale su se u osminu finala Svetskog prvenstva iz…

Kako je pesma iz indijskog filma postala protestna himna u Kini

Indijski filmovi oduvek su uživali ogromnu popularnost u Kini. Danas u najnovijem rastućem besu u…

Društveni nemiri zbog politike Zero Covid rastu širom Kine VIDEO

Nezadovoljstvo kineskih građana raste zbog oštrih mera protiv korona virusa. Golemi kineski aparat…